Försäljning 4:a, Zurich, Zurigo, Schweiz, Zurich

Försäljning - Cod. 27609

  • Typ: 4:a
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Underbar lägenhet på sjön i närheten av Zürich

Denna rymliga takvåning i modern stil, med en fantastisk utsikt över sjön, ligger i det trendiga området - Commune Gersau - vid stranden av sjön Lucerne, som också kallas "Fyra Forested-kantoner Lake" i 60 km från Zürich och Zürichs flygplats.
Det unika läget garanterar en hög standard av tjänster som krävs: en promenad, en marina, mini-färja station, shoppingcentra, restauranger, skolor, idrottsanläggningar finns i närheten. En liten skidort ligger på 15 minuter bort med bil.
Objektet har en särskild kvot för inköp av bostäder som inte är bosatta i Schweiz. Det är ett perfekt tillfälle för dem som ofta besöker Zürich eller Zug, men inte har uppehållstillstånd.
Den takvåning ligger i en lyxig modern bostad, som byggdes för tre år sedan enligt de senaste ekologiska och energisparande standard. Utformning och kvaliteten på de bilinredning görs i allmän internationell stil och uppfyller de högsta förväntningarna.
Lägenheten är i perfekt skick och inkluderar: ett stort vardagsrum, ett öppet rymligt ljust vardagsrum med moderna panoramafönster och tillgång till terrassen, ett välutrustat kök med en elegant utsikt över sjön, 3 rymliga sovrum med inbyggda garderober och badrum.
De moderna interiörer, utarbetade med stor detaljrikedom, samt högt i tak ger maximalt utrymme och solljus.
Den unika läge nästan på sjön, exponering för söder, panoramafönster och en stor terrass säkerställa fantastisk utsikt över sjön, alpina massiv och omgivande vackra landskapet.
Yta -. 200 kvm
Rum - 5,5
Pris - 2 300 000 CHF

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB