Försäljning Slott, Münsingen, Berna, Schweiz, Belpbergstrasse 81

Försäljning - Cod. 29284

  • Typ: Slott
  • Område: 16824 m²
  • Antal rum: 19
  • Våning: 3 Gebäude
  • Byggnadsvilkor: Good

Plats:

Den vackra herrgården i Berner herrgårdshotell ligger på den södra utkanten av Münsingen mellan Bern och Thun. Tillgången är gratis på alla sidor skyddas från genomfartstrafik (återvändsgränd) och genom de gamla träden insikt i fastigheten diskret.

Den unika egenskapen med totalt 4 byggnader, 20 rum och swimmingpool, kännetecknas av fri utsikt över Bernese, jätte swing (16'824 m2) med stor trädgård med biotop, en separat karp damm, en stor köksträdgård, häst betesmark och häst-stall.

God tillgång till kollektivtrafik med lokalbuss och tågstationen. Var 30 minuter tåg till Bern eller Thun. Station till fots på 10 minuters promenad, Bern-Belp flygplats på 15 minuter.


4 byggnader:

huvudbyggnad
Trevlig villa i Berner lantlig stil med en stor entré till gården som är hem för 10 rum resp.12 rum. Stora rum med generös takhöjd, varav ett stort vardagsrum och riddarsal som festlokal, 3 badrum och 2 extra toaletter och en stor vinkällare och grönsaks källare slutföra denna underbara byggnad. I anslutning till byggnaden är en lyxig pool, som kan öppnas på sommaren med stora fönster som vetter mot trädgården. Vidare finns en idyllisk, stor uteplats med mogna träd. Garaget i huvudbyggnaden rymmer 3 bilar. Huset har en källare halvvägs.

uthus:
Denna byggnad består av en 3-rumslägenhet, en generös 5,5-rums duplex lägenhet med galleri, 2 badrum, en toalett och gästtoalett. Huset har en privat trädgård med två uteplatser och balkonger, en två bil garage.

Barn:
2 hästboxar och köra stabila och sadelkammaren. Kan omvandlas användningsområden för bostadsändamål.

minne:
Ålder Emmentaler minne utökas.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB